Rekry

Rekry: Graafinen suunnittelija, pakkaussuunnittelu

29.01.2019

 

Oletko jo jonkin verran pakkaussuunnittelusta osaamista kerryttänyt graafisen suunnittelun taitaja? Haemme kehityshaluista ja lahjakasta graafista suunnittelijaa design-yksikköömme Remes & Packartiin.

 

Odotamme sinulta erinomaista visuaalista silmää, suunnittelun perusteiden hyvää hallintaa ja typografian tajua. Tehtävässä painotus on pakkaussuunnittelussa, mutta laaja-alainen kokemus tämän päivän trendeistä ja brändisuunnittelusta katsotaan eduksi. Työkaluinasi ovat Photoshop-, Illustrator- ja InDesign -ohjelmistot.

 

Menestyt tehtävässä, mikäli olet luova, tarkka ja haluat kehittyä työssäsi. Lisäksi odotamme, että haluat työskennellä osana tiimiä ja osaat tuottaa laadukkaan lopputuloksen tiukassakin aikataulussa. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo design-tiimiimme lisäarvoa.

 

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Suunnittelija”. Lisätietoja tehtävästä antaa Heku-ryhmän toimitusjohtaja Petri Telaranta, puh. 0500 434 395, petri.telaranta@heku.fi.

 

Remes & Packart on erikoistunut brändeihin, pakkaussuunnitteluun ja -muotoiluun sekä graafiseen suunnitteluun.  Remes & Packart on osa Heku-ryhmän design-liiketoimintaa.

 

Heku-ryhmä on luova mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun ja tuotantojen yhtiöryhmä. Ryhmään kuuluvat perinteisten medioiden asiantuntija Heku Oy, digitaalisiin medioihin ideat ja materiaalit tuottava Barabra, elävän kuvan tuotantoihin keskittyvä Drama Moving Pictures Helsinki Oy, Design Thing Oy, jonka osaamista ovat messuihin, tiloihin ja tapahtumiin liittyvät konseptit, materiaalit ja ilmeet sekä Remes & Packart Oy, jonka osaamista on pakkaussuunnittelu. Heku-ryhmässä työskentelee tällä hetkellä 85 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista. Ryhmän liikevaihto tilikaudella 2018 oli hieman yli 8 miljoonaa euroa. Lisätietoa Heku-ryhmästä: www.heku.fi.